I december 2011 blev der gjort klar til bygningen af vores YURT. Store gravemaskiner fjernede jord – som blev brugt til vores nye udsigtshøj.

I slutningen af februar 2012 gik vi i gang med støbearbejdet, og nu er stolperne rejst, så man virkelig kan se, hvor stor den bliver. 10m i diameter.

Søndag d. 29.4.12 var der rejsegilde – yurten havde fået spærene rejst.
I dag d. 30.4. bliver der taget mål til taget af teltdug, som de næste uger skal sys af Jan fra Voer Telte, der er professionel teltmager.
Ih, hvor er vi spændte.

D. 22.5.12 kom det store øjeblik, hvor yurten skulle have “hat” på. Folkene fra Voer Telte kom med den store teltdug. Der var 4 mænd om at trække dugen på plads. Den var tung. Det lykkedes, og på billederne kan I se resultatet. Er den ikke flot. Så er der kommet gulv i yurten. Her er der dækket op til at modtage gæster fra Naturpark Randers Fjord. De kom på skinnecykler og var godt sultne efter turen. Menuen var chili con carne med salat og flutes.

Fredag d. 5.10.12 fra kl 13 – 19 var der ÅBENT HUS. Vi havde en rigtig god dag. Kl 10 kom der 6 dagplejemødre med 20 børn til bålboller på fliseområdet uden for yurten. Lene Sunesen Ebdrup bålansvarlig og stod for fremstilling af bålbollerne. De var populære hos børnene. Der var også en journalist fra Randers Amtsavis. Hendes indlæg fra indvielsen var i avisen mandag d. 8.10 – med billeder. Kl 12 tog de af sted og så begyndte det at regne, og regnen fortsatte resten af dagen. Trods regnen fik vi besøg af mange der kiggede ind for at ønske os god vind fremover, og smage på vores chili con carne eller få sig en grillpølse og et glas vin eller en øl/vand. Christian fra LAGRanders kom med en LAGkage og også Christian fra Sparekassen Kronjylland kiggede forbi. I det hele taget kom der mange fra nær og fjern og alle så ud til at hygge sig, og vi fik mange positive tilkendegivelser. Tak til alle for gaver.

Se mere om yurten her.