Kontakt os

Selskabslokaler & professionel menu

Randers Fjord Feriecenter tilbyder i samarbejde med kokken Chris, at danne rammerne om dit næste arrangement.
Du kan vælge mellem vores unikke “yurt” og vores pavillon – se boksen til højre.
Menuer samt priser finder du nederst på siden.

Chris

Professionel kok på Randers Fjord Feriecenter

Filosofien bag Kokken Chris går ud på med fantasi, kreativitet, viden og tradition at gøre sæsonens absolut mest friske og bedste råvarer til gastronomiske specialiteter. Altid med respekt for det klassiske køkken, hvor sanserne smag, syn og duft tages flittigt i brug.

Kokken Chris på Randers Fjord Feriecenter

MENUER

Menuerne er kun forslag

Forretter

– Laks / krebs Tatar med rødløg og æble.
– Rustik salat med olivenolie og hyldeblomst.
– Sauce verte med div. krydderurter,ingefær og citron.
– Napolitan foccasa brød.

ELLER

– Pesto bagt bruschetta
– Med italiensk tomat salat / basilikum / mozzarella, toppade med sprød risted parmaskinke.
– Marineret plukke salat.

Hovedretter

– Grillet kalvefillet.
– Med svampe – hvidvin creme.
– Ovnbagt petit kartofler med sydesalt og oliveolie.
– Ovnbagt rodfrugter med timian og honning.

Desserter

– Italiensk chokoladekage
– Marineret div bær med vanilje og honning.
– Bærcoli creme.
– Jordbær colis.

ELLER

– To slags is.
– Med bagt nøddknas.
– Div. bær med vanilje og sirup.
– Bærcoli creme.

Buffet

1 – Marineret rustik salat med tomat, agurk og feta.
2 – Hvidkål/honning salat med blåbær marineret med olivenolie og hyldeblomst. 
3 – Bagt kylling fillet ala province.
4 – Svinemørbrad bøffer med champignon ala creme.
5 – Ovnbagt kartofler med sydesalt og urter.
6 – Oliventapenade.
7 – Napolitan foccasa brød.
8 – Italiensk chokoladekage med bærcoli creme.

Julefrokost 2019

1 – Lun fiskefileter med urteremoulade og citron.
2 – Æg og rejer med mayonnaise, cherrytomater og purløg.
3 – krydret sild med karrysalat.
4 – hjemmelavet hønsesalat med æbler og blegselleri.
4 – Grønkålssalat med appelsin og granatæble.
5 – Rødkålssalat med melon og ristede græskarkerner.
6 – svinemørbrad bøffer ala creme drysset med bacon.
6 – Ribbensteg med rødkål.
7 – lun hjemmelavet frikadeller med agurkesalat.
8 – hjemmelavet kartoffelsalat.
9 – Risalamande med kisebær sauce.

Brød og smør til.

Priser

En prisoversigt er på vej… I øjeblikket så ring vedr. priser. Tak.

Kontakt os

Selskabslokaler

Yurten

– klik på billedet for at se mere.

Pavillonen

– klik på billedet for at se mere.

Aktiviteter

Beachvolley

– klik på billedet for at se mere.

Skinnecykler

– klik på billedet for at se mere.

Få et overblik over MANGE andre aktiviteter i menupunktet “Oplevelser” eller klik her.