11 Senge

11 Gæster

6 Soveværelser

Ældre hus med ferielejlighed i to plan og kælder i Sødring. Huset ligger ved udmundingen af Randers Fjord to kilometer fra Udbyhøj Nord med færge til Udbyhøj Syd. Maksimum 11 personer (Ekstra opredning er mulig). Huset ligger på en skrånende naturgrund. Der er fem soveværelser, stue med brændeovn og to badeværelser – et mindre i stueplan og et stort i kælderen. I badeværelset i kælderen er der en vaskemaskine. Køkken med service til 12 personer. Der er dyner og puder, men man skal selv medbringe linned.

Der er tilhørende stor have med grill og bålplads samt terrasse med havemøbler. Grunden har hyggelige kroge og gode legemuligheder såsom høje træer med svingtov, god plads til boldspil med mere. Husdyr er kun tilladt efter aftale. Der er som altid røgfrit inden døre.

Indgangsområdet er blevet overdækket i vinteren 2017/18 og udvidet med delvist overdækket terrasse. Der er ligeledes bygget carport.

Opvarmning: Nyinstalleret pillefyr i kælderen. (Forbrug inklusiv i lejen.)

Huset ligger i smukke omgivelser tre kilometer fra Udbyhøj Nord med lystbåde/fiskerihavn og strand (med beachvolleybane, bålplads og legeområde – se billederne nedenfor). Blot 1,500 meter for enden af Strandvejen er der naturstrand og naturreservat. Der er 5 kilometer til Råby med Danmarks største gadekær samt Daglig Brugs.
I Udbyhøjs nyrenoverede lystbåde/fiskerihavn ligger vores fiskekutter, som er ombygget til lystfiske- og turbåd. Den kan bookes til ture i Naturpark Randers Fjord her på siden.

Huset ligger kun 30 minutters kørsel fra Randers og motorvej E45.

Obs: vi giver en færgebillet T/R fra Udbyhøj Nord til Udbyhøj Syd, når du booker dettte feriehus. Der er 36 km fra Udbyhøj Syd til Djursland (Djurs Sommerland).

Her er gode muligheder for lystfiskeri og dejlige ture i skov og langs strand.

Slutrengøring, sengelinned og morgenmad kan tilkøbes – se prisen nedenfor.
Tjek ind fra kl. 15.00 og tjek ud inden kl. 11.00 på afrejsedagen.

Vi tilbyder overnatning på dagsbasis i forbindelse med fester i Sødring Forsamlingshus eller andre private fester. OBS: Feriehuset ligger som nabo til Forsamlingshuset. https://soedringforsamlingshus.dk/

Prisen er fra

kr700pr nat
  • Se detaljer nedenfor

Faciliteter

  • Køkken
  • TV
  • Gratis wifi

  • Tørretumbler
  • Vaskemaskine
  • Familievenlig
  • Tilgængelig med kørestol

  • Rygning er ikke tilladt
  • Fri parkering

Huset

Omkringliggende område

Prisoversigt

Daglig leje700 kr/nat
Pr. uge4.000 kr
Strøm+ 2,5 kr/kWh
Tilvalg:
Slutrengøring700 kr